dilluns, 24 de novembre del 2008

Ja fa un any


Avui en Donald fa un any que és a casa. El vam adoptar al Bú Bup Park, una protectora de gossos de La Bisbal. Primer vam anar per adoptar la Selva, una gossa molt maca. Ens van dir que tenia molta por i que no podiem agafar-la i van dir podeu agafar aquest i va sortir en Donald tot pelut per allà fent molts salts. Per això és un agilitista.

5 comentaris:

laura "la mama de la vivi" ha dit...

eiii ¡¡¡¡ per molts anys ¡¡¡ felicitats familia ¡¡

Esther ha dit...

Felicitats!!!!!!
Està vist que des del principi ja anava per agilitista.
Però heu de treballar molt tots 2 per aconseguir-ho, les coses fàcils no es disfruten com aquelles que costen molt d'esforç. Com més us hi esforceu, més grata serà la recompensa ;) Així que espero veure-us a la pista demà mateix

Sandra ha dit...

Moltíssimes felicitats a la família i a Donald per fer la sort de trobar a gent com vosaltres.

Que compartiu molts anys més junts!

Anabel ha dit...

Felicitats a les dues parts, a tu per trobar a en Donald i a ell per trobar-te a tu!!

Susana ha dit...

Muchas felicidades Marc y Donald, la verdad es que hacéis una pareja estupenda. Soy la "mestressa" de Selva y os envía un lametón muy grande para los dos y os desea que paséis muchos años felices como lo ha sido este primero. Selva ya tiene menos miedos y ya ha comenzado con el agility y lo más seguro es que la próxima temporada comencemos las dos a competir, y el primer podium que haga os lo dedicaremos a tí y a Donald. Un besazo muy grande y seguid así que sois todo unos campeones.